Tarieven digitale diensten 2020

Tijden veranderen en na zeven jaar allerlei losse contractvormen te hebben werd het tijd voor een overzichtelijk aanbod, ingaand per direct of zodra het oude contract is afgelopen.
Daarnaast zal af en toe de hulp worden ingeroepen van vertrouwde specialisten zodat onze klanten een optimaal aanbod krijgen!
Deze tarieven gelden niet voor werkzaamheden als bedrijfskundig advies, interim inzet en coaching.

Technische ondersteuning WordPress:
Losse inzet, per kwartier of gedeelte daarvan: € 20,00
Strippenkaart: 14 kwartieren of gedeelte daarvan: € 200,00

WordPress website bijwerken (z.g. content):
Op bestaande WordPress site:
Per uur of gedeelte daarvan: € 80,00
Strippenkaart (per HALF uur of gedeelte gerekend) 14 halve uren € 400,00
HTML, CSS, Joomla of Drupal websites – prijzen in overleg –

Plugins en theme’s: Betaald en onbetaald.

Plugins zijn kleine programmaatjes die WordPress meer mogelijkheden geeft. Zo zijn er plugins voor zoekmachine optimalisatie, een andere manier om tekst en beeld weer te geven maar ook voor de opmaak van de site en het thema. Een thema (Theme) bepaalt het uiterlijk van een website, de kleuren, het lettertype en de achtergrond.
Elverdesign heeft de laatste jaren enkele duizenden euro’s geïnvesteerd in theme’s en plugins.
Deze worden om niet gebruikt bij de websites van onze klanten met een onderhoudsovereenkomst. Als deze overeenkomst afloopt kunnen we je helpen bij het zoeken naar alternatieven of het gebruik maken van de gratis versie.
Zo gebruikt Elverdesign on de sites soms: Post Grid Pro (ook gratis), Squirrly SEO, Manage WP (technieken controle op afstand) en wat betaalde themes betreft: Als het geen Elverdesign is dan is het wel een van de tientallen waarvan we licenties hebben.

Onderhoud na overdracht.

Als een bedrijf er voor kiest om het technisch onderhoud zélf te doen betekent dat automatisch dat Elverdesign zich uit het onderhoud terugtrekt, want twee kapiteins op één schip is geen optie. Desgewenst kan Elverdesign wel de content verzorgen, daarvoor heeft wordpress andere rollen dan een beheerdersrol.
Mocht het technisch onderhoud achteraf tegenvallen dan kan Elverdesign het weer overnemen, maar daarvoor wordt eerst een schouw gedaan van de situatie (audit) zodat een goede offerte voor het aantal uren herstelwerk kan worden gedaan. De tarieven hiervoor staan elders op deze pagina.

Nieuwe WordPress website:

4 pagina’s + contactpagina+ 2 uur gebruikers instructie: €690,00
Klant levert foto’s en te bewerken teksten aan.
Extra pagina’s (1 foto en te bewerken tekst door klant te leveren): € 130,00
Overig in overleg.

Vragen: Gewoon stellen via het bekende telefoonnummer!

Alle prijzen zijn netto, betaalbaar bij opdrachtverlening en exclusief BTW hoog tarief.

Wat betekent technisch en inhoudelijk onderhoud?

Onder technisch onderhoud verstaan wij zaken als het op tijd bijwerken van plugins en thema, een back up bewaren maar ook themes aanpassen aan een bepaalde website. Ook beveiliging is van belang voor een beheerder!
Daarnaast vallen andere zaken hieronder, zoals specifieke elementen die voor een klant ontworpen zijn.
Overigens is in de loop der jaren een en ander veel simpeler geworden!

Inhoudelijk onderhoud is het z.g. content: Nieuwsberichten, blogs, foto’s, pagina’s en de vormgeving van de site. Ook hier geldt dat de laatste jaren een en ander makkelijker is geworden, maar nog steeds kom je gekke dingen tegen. En dat is het hobby gedeelte voor Elverdesign.