Mijn workshop “Slechtnieuwsgesprek”

Vanuit Testnet, een organisatie met zo’n 2.000 ICT-testers, kwam de vraag of ik voor “noord” een workshop over slecht nieuws wilde geven.

Omdat ik het de vorige keer bij Dictu in Assen heel gaaf vond om te doen zei ik natuurlijk meteen ja! Samen met Yanto Wesseling, een van de leden van Testnet én mijn co-host die avond, hebben we met een man/vrouw of 20 gewerkt aan deze vorm van workshop, los gebaseerd op improv prototyping uit de liberating structures aanpak.

Werken met en spreken voor groepen is niet écht mijn ding, dus ik doe het graag net zo vaak tot ik ooit tevreden zal zijn. Gelukkig waren de meeste deelnemers wel tevreden en de rest heeft me goede feedback gegeven.
De kans bestaat dat ik dezelfde workshop binnenkort weer ga presenteren, een illusie én een fles wijn wijzer 🙂

Dat roept om een vervolg 🙂 Ik zou aanraden om naar een liberating structures meetup gaan, die kun je vrij makkelijk via meetup vinden.