JPdd: Omroep Eemsdelta en podcasts

24 september: Live in de studio: Lies Oldenhoven over de innovatiewerkplaats Appingedam, Annelies Hopman over Dickens in Daam en wnd burgemeester Beukema over de noodopvang in Farmsum.

17 september: Live: Marsha Ratelband van NOORD én evenementenbureau Ratelband en Burgemeester Beukema vanwege de tocht om de Noord die grotendeels door Eemsdelta loopt.
Inbellers waren Teus van De Roode Haan in Westeremden en Annelies Hopman van Dickens in Daams.

10 september: Tweede uur: Marchien Cordes over atelierroute Eems tot Westerenden, Bert Peihak over de Aeolus molen in Farmsum
10 september eerste uur: Geke Hoogstins, Arend Bouwmeester en Henk de Groot over de theatermanifestaties NOORD (Zuidbroek) en Haim (Eemshaven). Columns van Henk Lameier. Met als primeur twee songs uit Noord, zo van de mengtafel bij het podium!

Vrijdag 27 augustus:
13:00 onze uursgast: Drs Gerard Beukema van Eemsdelta, Burgemeester in blessuretijd.
12:00 – 12:15 Janneke Kuiper van World clean up day en Piet Bergsma van tafeltennis vereniging Midstars12:20 _ 12:55 Nathalie van de Poel, Purified Metals over veilige conversie van extreem verontreinigde materialen naar schone blokken metaal.

Woensdag 25 augustus: Zomerlunchradio. Een beetje rommelig, de techniek liet ons een beetje in de steek, het inbraakalarm daarentegen niet. Dan ben je blij met een koptelefoon!
Het tweede uur: Theo Groot van theatervoorstelling Haim door theatergezelschap Peerd.en <br>PvdA raadslid Janny Volmer over onrust en geweld in Delfzijl (Tuikwerd)
Het eerste uur ging over mogelijkheden om mooie plannen voor Groningen te realiseren, door allerlei fondsen, zowel lokaal, provinciaal als landelijk.
In het eerste uur Siem Jansen, programmadirecteur Nationaal Programma Groningen

20 augustus: Zomerlunchradio:
Zomer-Lunchradio 20 augustus 2021: Uursgast Wethouder Meindert Joostens.
Zomer-Lunchradio 20 augustus 2021: Gasten in het eerste uur: Batoel Hassan (Krullenclub) in de studio, Geke Hoogstins van NOORD theaterspektakel en Henk Zuidema over Rondje Ziel.

Zomer-Lunchradio 18 augustus 2021: Door omstandigheden een totaal andere indeling, komkommertijd en heel veel muziek.
In het tweede uur: Fietsmaatjes in Eemsdelta (Eerst Delfzijl)
In het eerste uur een telefoongesprek over de spirit wandelttocht Delfzijl

Zomer-Lunchradio 13 augustus: Ook hier regeert de komkommer, agenda botsingen en veel muziek.
Het tweede uur Marcel van den Bergh over boksen met/tegen Parkinson, zijn liefde voor muziek én vrijwilligerswerk bij allerlei clubs maar vooral bij onze omroep!
In het eerste uur Sarel de Jong, wereldkampioene kickboksen

(Zomer-)Lunchradio: Soms met co-host Leonie Kort. aan mijn zijde, en trouwe techneut Dirk van Nieuwpoort om mij te laten klok kijken! Soms wat neuzelradio omdat er niet voldoende nieuws is Eemsdelta.

Lunchradio 6 augustus, tweede deel, met wethouder Jan Menninga van de gemeente Eemsdelta als mijn zomerlunchgast.

Lunchradio 6 augustus: Eindelijk weer een live optreden in onze studio. Ben Zuur, van Tekielja en de Oudlaws is op bezoek, met 4 prachtige nummers.

Lunchradio 4 augustus: Hotelier/Spa directeur Cees de Vries van Spoorzicht in Loppersum en Betty Wiersema van Loodskotter Eems No. 1. Co host voor Leonie Kort

Lunchradio 4 augustus: Sandra over haar Koffiehuys in de Waterstraat in de oude smederij, Leonie zlef over haar favoriete podcasts, meer info van Hero over het festival Bie Daip in Appingedam.

Lunchradio 30 juli tweede uur, met wethouder Hans Ronde, over economie, werk & participatie, en daarmee begint het pas.

Lunchradio 23 juli is vanwege omstandigheden uitsluitend gevuld met muziek en nieuws

Lunchradio 16 juli: Rob Møhlmann, directeur van het gelijknamige Museum, beheerder van diverse collecties

Lunchradio 9 juli:  Geert Jan ten Brink , Dijkgraaf van Hunze en Aa, net benoemd als oplosser van schrijnende gevallen in het mijnbouwdossier

Lunchradio 9 juli: Bert Raangs: CDA fractievoorzitter Eemsdelta, project manager Campus Appingedam én liefhebber van andere muziek!

DOMIBO seizoen 1

Elke donderdagmiddag om 17:00 wordt mijn programma DOMIBO uitgezonden. Hieronder de lijst met sprekers en/of onderwerpen die naar “uitzending gemist” leiden of naar mijn podcastkanaal (Najaar 2021)
DOMIBO 1 juli Norbert Weel, over het schoonmaken van zonnepanelen,

DOMIBO 24 juni: Erik Moesker over zilte landbouw, aquaponics en de dubbele dijk inDelfzijl.

DOMIBO 17 juni: Rens Kalsbeek, directeur Top van Groningen, over de toekomst van toerisme in Eemsdelta

AgileHubNoord: Interview met Niels Horeman over being a badass,

DOMIBO 10 juni: Abel Nieveen van CC-Ventus en Gino Huibers van Eemshaven.info over netwerken.

DOMIBO 3 juni: Hans Beukema van de Basiliek/De Vesting in Appingedam en Lammert Hekman van ‘t Lokaal in Delfzijl over de horeca met en nu bijna na de covid lockdown.

DOMIBO 27 mei: De eerste uitzending!!! Gast is Tonnie Schuijl van DHSS, over de werkgelegenheid en het soort werk in en rond de off shore industrie.