Interviews rondom de lockdown economie.

Ik werd gevraagd om interviews af te nemen bij kleinere ondernemers die het zwaar hebben of wie of juist heel goed gaan in deze vreemde tijd.  Dat past bij mij en dus ga ik dat doen. Digitaal, via zoom en passend in de werktijden van een ondernemer én van mijn opdracht in Zuidbroek. Interesse? Na de break meer!Ik zoek kleine ondernemers en zelfstandigen uit om in een video-interview te vertellen hoe de pandemie hun bedrijf heeft beïnvloed en hoe ze daarmee omgaan. Failliet, overleven of juist een succesverhaal? Ik ga graag met je in een video-gesprek. (Je bent een klein bedrijf als je minder dan 20 werknemers hebt.)

Het interview wordt geplaatst op LockdownEconomy.org, een wereldwijd initiatief zonder winstoogmerk. Een platform met tientallen vrijwilligers die ondernemers willen helpen om na de COVID-19 met volle moed en kracht door te gaan. Het is een stichting zonder winstoogmerk, en dus altijd behoefte aan sponsoring en donaties. Maar dat is géén vereiste voor plaatsing!

Het video-interview is op afstand en duurt zo’n 15-20 minuten. Het wordt opgenomen via Zoom. Voordat het wordt gepubliceerd kun je nog je opmerkingen maken

Registreer je aanvraag hier  of bel me even. Dan kunnen we kijken of het wat voor je is en kunnen we eventueel gaan we plannen.

Over de vrijwilligersorganisatie, met link voor een niet verplichte donatie, kun je meer lezen via deze link.