Tja, en dan ben je toch even verrast..

Ik wist dat er een nieuwsbrief aankwam met een kort dankwoord aan mijn relaties. En dan komt de mail, lees je ‘m en wat je dan leest is mooi..
Klaar met kwartiermaken – dank je wel JohnPeter
Marketing Midden-Groningen is echt van start gegaan in januari van dit jaar. JohnPeter Elverding heeft in 2017 de organisatie opgezet en als een bevlogen kwartiermaker gezorgd dat er een vliegende start kwam in 2018. Wij danken JohnPeter ook vanaf deze plaats voor zijn inzet.

Heel Midden-Groningen moet hem dankbaar zijn omdat vooral door zijn inzet de kwijnende VVV Slochteren kon worden omgevormd tot een professionele organisatie binnen de nieuwe gemeente in plaats van te verdwijnen. De periode van kwartiermaken is nu voorbij en binnenkort krijgt Marketing Midden-Groningen een directeur voor tien uur per week.

Als bestuur wensen wij JohnPeter veel succes bij al zijn andere werkzaamheden.

Auteur: JohnPeter

JohnPeter Elverding (1957) begeleidt ondernemers en ondernemingen op gebied van een duurzame toekomst, waarbij de winst een noodzaak is om duurzaam te kunnen groeien en waarbij kosten niet zozeer de laagste maar de voor iedereen beste kosten zijn.