Interim: Meedenkend en meewerkend.

De belangrijkste klant van mijn opdrachtgever, die de problemen al bijna bij de rechtbank had neergelegd, 130 technici die het spoor bijster waren, een helpdesk die zelf hulp nodig had, een MKB-organisatie die intern beter moest gaan communiceren: Het zijn een paar voorbeelden van opdrachten die soms hopeloos leken maar dankzij de vaak afwijkende werkwijze van E57 snel een goed resultaat bereikt hebben.

Datzelfde kan ook voor jouw bedrijf de oplossing zijn.
Loop je steeds tegen hetzelfde probleem aan?
Is die klant echt nooit tevreden of is je product niet wat hij verwacht had, of wat hij meende te zien in de offerte?
Liggen je inkoopprijzen boven je verkoopprijs?
Is een van je belangrijkste medewerkers plotseling uitgevallen of vertrokken?
Of ben je heel erg toe aan rust voordat je zelf doordraait, aan iemand die weet hoe gek je kunt worden van banken, belastingen en totaal geen balans meer met je échte leven?

Dan heb je behoefte aan iemand die zich snel kan inwerken in de klant, je organisatie, je producten en dingen waar je personeel tegenaan loopt waardoor je bedrijf geld laat lopen. Maar die tegelijkertijd zijn kennis en ervaring kan gebruiken om patronen te zien en te doorbreken, die oplossingen ziet waar jij alleen nog maar problemen ziet?
Iemand die gewoon anders denkt en doet dan jij!

Een korte kennismaking zal je duidelijk kunnen maken of wij samen effect kunnen behalen of dat er geen klik is. Want zonder klik, zonder teamgevoel is werken voor mij zelden effectief. Ook al is klik maar dat we elkaar wel waarderen maar toch een andere mening hebben!