Er bij blijven

Ik hou niet zo van het maken van een compleet plan om dan te zien dat het voor maar een deel wordt uitgevoerd voordat het in een la verdwijnt.

Als ondernemer weet je dat je wereld er binnen een paar dagen anders uit kan zien en dat elk plan, hoe goed of slecht ook, steeds bekeken moet worden en vaak iets moet worden bijgestuurd.

  • Materialen die duurder of juist goedkoper worden
  • Een concurrent er bij of een die juist omvalt,
  • Die belangrijke medewerker die uitvalt of vertrekt:

Je kunt zelf de lijst wel afmaken. Maar wat ga je doen?
Hoe ga je het aanpakken en toch je succes halen?

Daarom bied ik mijn klanten de volgende opties:

De keukentafel:

Samen, of misschien met een paar vertrouwelingen, bijpraten en waar nodig tips ontvangen om de boel bij te sturen. 1 x per maand op een vaste dag, of beter avond. Tenslotte zit je altijd in een drukke tijd!

Een op een:

Jij en ik in duiken in de (extra) uitdagingen en zoeken de beste oplossing. Dat doen we op een moment dat er bij jou tijd en ruimte beschikbaar is.

Vertrouwde stamtafel.

Met een aantal andere ondernemers eenmaal per maand bijeenkomen om met elkaar te praten over de markten en brandende problemen. Het duurt even voor je zo’n groep hebt gevonden en elkaars vertrouwen hebt gewonnen maar wat er daarna gebeurt bleek heel bijzonder. Ik ga proberen om voor 2020 een dergelijke groep mensen te selecteren en bij elkaar te brengen. #langetermijn

Kosten:
Bedragen in overleg maar uitermate redelijk. Omdat juist dit juist het gedeelte van mijn werk is waar ik die studies voor ben begonnen.