Digitale diensten

In 1997, na een verhitte discussie, besloot ik mijn gelijk te halen en kon ik binnen een paar dagen de eerste aanzet van een eigen, zelfgebouwde website tonen. Natuurlijk was het heel basic, moeilijk registreren van een dot com domeinnaam en HTML leren.
Een maand later kon ik een fles whisky in ontvangst nemen omdat ik een werkend email account had, een website met zelfs een foto er op.

In de loop van dik 20 jaar is er veel veranderd en zijn de meeste websites snel en simpel te bouwen. Met domeinnamen, verwijzingen en interactieve content. Alhoewel ik voor sommige klanten de website beheer was ik niet echt actief bezig met nieuwe sites of social media.

In al die jaren is digitale dienstverlening, al dan niet in combinatie met het bouwen van een website, een deel geweest van mijn werkzaamheden.

In 2020ga ik me vooral richten op het succesvol inzetten op een goede marketingmix. Dus een beetje bouwen en vooral samen met de eigenaar werken aan een online aanwezigheid waar je wat aan hebt. Prijzen zullen niet hoog zijn!

Mogelijkheden zijn verder:

  • Technisch beheer
  • Content schrijven en plaatsen
  • Combinatie van beiden.

Te bestellen in blok van 3 maanden of 12 maanden.