Voorjaarsaanbieding: Geldig tot 15 april 2019: 50% korting op de eerste 8 uur advies.
Bel 0646 38 28 27 voor informatie en plannen van een afspraak!

De kosten en baten van E57

Resultaat telt!

Als ondernemer heb ik niet zo veel met rapporten en rekeningen schrijven. Nooit gehad ook en dus leverde ik mijn klanten veel meer dan ze verwachtten of waar ze feitelijk voor betaalden.

Voor 2019 hanteer ik de volgende mogelijkheden:

Projectaanpak:
We stellen een plan van eisen en een plan van aanpak af, spreken de kosten en inzet af (van beide kanten!) en wanneer welk bedrag moet worden betaald. Aan het eind blijft dan een ballon-betaling over van 30% van het totaalbedrag dat zes maanden na afronding van het project gefactureerd gaat worden. Als in de tussentijd de boel niet goed loopt zoals vastgesteld in het PvE en PvA dan ga ik door met werkzaamheden om het goed te laten lopen. Overigens betekent dat niet dat elke reden voldoende is om niet te betalen: Als dringend advies niet wordt opgevolgd kan ik er natuurlijk weinig aan doen en valt de rekening alsnog in de mailbox.

Betaling bij toegekende subsidie:
Sommige ondernemers willen een subsidietraject ingaan en pas betalen als de subsidie is toegekend. Vaak wordt dan een percentage tot 25% afgesproken maar ik vind dat een ongewenste situatie. Daarom bereken ik een deel van te voren, dus zonder succes-garantie, en bereken ik mijn overige inzet tegen 200%, uiteraard met een maximum.

Facturatie op basis van een vast aantal uren per maand, minimaal 20 en maximaal 90 uur per maand.

Facturatie op basis van gewerkte uren

Alles wordt echter van te voren besproken zodat er een korte maar heldere overeenkomst op tafel komt!