Countdown 2020.

Vandaag over drie weken maakt iedereen zich op voor oliebollen, vuurwerk, kloksmeren (In Oost Groningen!) en ongekend veel goede voornemens. Mijn voornemen in 2000 was stoppen met goede voornemens en dat is tot nu toe gelukt. En ook dit jaar niet maar wel

Maar wel een zakelijke verandering. E57 advies en Elverdesign worden tot één nieuwe naam samengevoegd: E57 | Elverdesign.

Plannen maken voor een toekomst is belangrijk, maar het gaat veel verder dan woorden op papier: Je ontwerpt een toekomst visie, waarin veel bedrijfskundige elementen samen bijdragen aan verbetering, aan versterking en aan -wat ik zo belangrijk vind- het ondernemersplezier.

De komende weken ben ik bezig om me zelf te laten adviseren, vooral op gebied van mijn eigen communicatie en uitingen. Want één ding is zeker: Advies van een externe expert is altijd belangrijk. Want oogkleppen, tunnelvisie en ingeslepen gewoonten komen bij iedereen voor!

Ik wil je alvast bedanken voor het (blijven) bezoeken van mijn website en blog, wens je een paar geweldige Kerst- en vakantiedagen toe én ik wens jou en allen die je dierbaar zijn een gezond en gelukkig jaar toe.

Auteur: JohnPeter

JohnPeter Elverding (1957) begeleidt ondernemers en ondernemingen op gebied van een duurzame toekomst, waarbij de winst een noodzaak is om duurzaam te kunnen groeien en waarbij kosten niet zozeer de laagste maar de voor iedereen beste kosten zijn.