Blockchain en startups.

Startup scene GOOE organiseert op 27 januari de eerste sessie in aan de Nederlandse kant van de grens, en wel in Winschoten.
De Oostenrijker Robert Schwertner, (@cryptorobby) zal ons meenemen in de wonderen van Blockchain en wat dat kan betekenen voor onze Regio em het Interreg CORA-project.

Als een van de experts op Blockchain gebied spreekt hij wereldleiders toe 24-25 januari op het Wereld Economisch Forum in het Zwitserse Davos.
Uiteraard bieden we ruimte aan een aantal mensen die hun idee of bedrijfsplan willen pitchen aan een van de aanwezige investeerders.

De locatie zal ergens tussen Leer en Groningen zijn, en zoals altijd wordt het hele evenement betaald door sponsoren. Dat wil zeggen, de locatie en de catering, de sprekers doen het altijd zonder vergoeding!
Entreeprijs is ook standaard GOOE: Gratis, alhoewel we aan de ingang vragen om een of meerdere biljetten (of tikkies..) van 5 euro die we aan het eind van de avond verdelen onder de mensen die een idee komen pitchen.

Aanmelden kan via Meetup of telefonisch bij E57 | Elverdesign.

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Oldambt in het kader van de CORA-pilot projecten.

Auteur: JohnPeter

JohnPeter Elverding (1957) begeleidt ondernemers en ondernemingen op gebied van een duurzame toekomst, waarbij de winst een noodzaak is om duurzaam te kunnen groeien en waarbij kosten niet zozeer de laagste maar de voor iedereen beste kosten zijn.