Agenda (Publiek)

17 oktober ga ik naar Leer voor een bijeenkomt in het kader van Startups in Groningen, Ost Friesland, Oldenburg en Emsland. Kijken hoe we de Nederlandse kant wat dichter bij de Duitse kant kunnen brengen!

21 oktober staat mijn eerste stap naar een eemsdelta-top op de agenda. Het kan de laatste zijn of de eerste van een stevige wandeling door economisch Delfzijl, Appingedam en Loppersum.

28 oktober ben ik ook al vlak bij huis, de Fraeylemaborg in Slochteren. Een inspiratiesessie van de Economic Board Groningen over de vermarkting van onze mooie provincie. Het is ook een afsluiting van een periode en ik kijk met plezier vooruit naar ontmoetingen met oude bekenden uit mijn tijd als kwartiermaker van Marketing Midden-Groningen.

30 oktober ben ik voor het eerst begeleider bij een Liberating Structures bijeenkomst in Assen. Erik Ruizendaal is in the lead en ik hoop van zijn ervaring veel te leren en mezelf in deze bijzondere materie wat verder te bekwamen. Deelnemen kan via Meetup.

13 november participeer ik bij het Wirtschaftsforum in Mönchengladbach, waar de KvK, Holland marketing, en diverse Handelskammer werken aan een bestendiging van de samenwerking over de grenzen.
Mooi om voor dit soort evenementen te worden uitgenodigd!
Deelnemen kan via deze link.

En dan zijn er natuurlijk de nodige afspraken die niet zo nodig op de site hoeven 🙂

Auteur: JohnPeter

JohnPeter Elverding (1957) begeleidt ondernemers en ondernemingen op gebied van een duurzame toekomst, waarbij de winst een noodzaak is om duurzaam te kunnen groeien en waarbij kosten niet zozeer de laagste maar de voor iedereen beste kosten zijn.