Voorjaarsaanbieding: Geldig tot 15 april 2019: 50% korting op de eerste 8 uur advies.
Bel 0646 38 28 27 voor informatie en plannen van een afspraak!

Duurzaam OostGroningen

Duurzaamheid, milieu en afval-upcycling komt bij veel mijn projecten kijken; ook bij projecten die ons prive uiteindelijk heel veel geld en meer gekost hebben. Dure lessen, maar ondanks dat ben ik er van overtuigd dat onze wereld baat heeft bij snelle verduurzaming. Natuurlijk, mijn tijd zal het echt wel uitduren, maar ik gun mijn kleinkinderen en die van ieadereen een leefbare wereld toe. En dat kan alleen als we in het hier en nu investeren. En ja, bij duurzaam investeren hoort ook een verdienmodel, anders is het duur investeren, een ander begrip voor geld verliezen.

DOOG wordt een project waarmee ik inzichtelijk wil maken hoe en wie in OostGroningen bezig zijn met verduurzaming. Niet alleen leveranciers, ook gebruikers wil ik graag aan het woord laten. De start zal ergens in de loop van maart, april zijn als het platform gebouwd is en de eerste content geschreven is.

En tja, mijn eigen adviezen vergeet ik wel eens een beetje: Het verdienmodel heeft hier en daar nog wat vraagtekens. De kostenkant heb ik dan wél weer goed op een rijtje staan.

Meer weten? Wil je jouw duurzame bedrijf of project in ons deel van Noord-Nederland op de digitale kaart zetten zonder dat je meteen een lening moet afsluiten? Bel me en we gaan wat organiseren!

You May Also Like

About the Author: JohnPeter

JohnPeter Elverding (1957) begeleidt ondernemers en ondernemingen op gebied van een duurzame toekomst, waarbij de winst een noodzaak is om duurzaam te kunnen groeien en waarbij kosten niet zozeer de laagste maar de voor iedereen beste kosten zijn.