Voorjaarsaanbieding: Geldig tot 15 april 2019: 50% korting op de eerste 8 uur advies.
Bel 0646 38 28 27 voor informatie en plannen van een afspraak!

Coaching

Het klinkt soft en “iedereen doet het” maar toch: E57 doet het anders. Allereerst omdat ik niet alleen de mens verder kan helpen maar ook omdat ik de ondernemer begrijp en veel van mezelf herken.

Een ondernemer ben je, het is geen 9 tot 5 baan, je bent het 24 uur, dag in, dag uit. Zeker als het niet lekker gaat met je bedrijf gaat je basis, je gezin of je vriendengroep het merken. Geen tijd, of geld, voor de kroeg, theater of sport en ook geen tijd om je kop leeg te maken en op een andere manier je bedrijf en dus ook je leven weer op de rit te krijgen.

Heel af en toe zal mijn partner aanschuiven: Mijn vrouw, moeder van mijn dochters én een professional op gebied van communicatie en (jonge) mensen verder helpen. Zij weet wat het is om de vrouw van een ondernemer te zijn en tegelijkertijd ook nog even mijn secretaresse, taxi-chauffeur voor twee meiden, klankbord, kok en therapeut voor het gezin. Inmiddels heeft ze in haar dagelijks werk en in workshops en studie een veel sterkere basis gekregen. Omdat ze full-time werkt is haar inzet beperkt maar ‘s-avonds bij een glas wijn bespreken we veel, waar nodig ook zaken van mijn clienten en haar werk. Over discretie maak ik me bij hoor totaal geen zorgen!

Naast mijn reiki gebruik ik bij voorkeur wandelschoenen en foto-/video apparatuur om in korte tijd tot de eerste oplossingen en tot ondernemersrust te komen.

Overigens betekent coaching voor ons niet dat we depressies en serieuze stoornissen of hopeloze bedrijfs-situaties kunnen oplossen. Die toverstok hebben we nog niet maar voor de rest kun je ons gewoon van alles vragen.

You May Also Like

About the Author: JohnPeter

JohnPeter Elverding (1957) begeleidt ondernemers en ondernemingen op gebied van een duurzame toekomst, waarbij de winst een noodzaak is om duurzaam te kunnen groeien en waarbij kosten niet zozeer de laagste maar de voor iedereen beste kosten zijn.