Voorjaarsaanbieding: Geldig tot 15 april 2019: 50% korting op de eerste 8 uur advies.
Bel 0646 38 28 27 voor informatie en plannen van een afspraak!

Ondernemers Advies

Als ik op netwerkbijeenkomsten, of in ons dorpscaf√© of in de trein vertel dat ik ondernemers help krijg ik allerlei vragen. “Ik draai rondjes, net zo’n hondje”, “ik kan mijzelf niet meer bijhouden” of “Ik verlies overzicht, op de voetbal en thuis kennen ze me bijna niet meer en ik verdien er helemaal niets meer mee.”Wat moet ik doen?

Ik ben meer dan 40 jaar ondernemer en naast de kennis van mijn studie en kunde heb ik veel ervaring. Mooi en pijnlijk: Ik weet hoe de zweep klinkt en hoe die voelt.

Ervaring met succesvolle maar ook met rampzalige projecten: Het blijven uitdagingen waar ik vaak, en meestal met plezier, aan terugdenk.

Die creativiteit, inzet en het vinden van oplossingen biedt ik nu aan als deel van mijn diensten. Omdat ik weet hoe lang ondernemers doorgaan met hulp vragen zijn mijn offertes dan ook voor een deel succes-gerelateerd.

Een intake is bijna altijd gratis, en als je naar Meedhuizen komt krijg je een beste kop koffie. Maar een gratis intake betekent niet dat je er geen waarde voor terug krijgt!

You May Also Like

About the Author: JohnPeter

JohnPeter Elverding (1957) begeleidt ondernemers en ondernemingen op gebied van een duurzame toekomst, waarbij de winst een noodzaak is om duurzaam te kunnen groeien en waarbij kosten niet zozeer de laagste maar de voor iedereen beste kosten zijn.