Voorjaarsaanbieding: Geldig tot 15 april 2019: 50% korting op de eerste 8 uur advies.
Bel 0646 38 28 27 voor informatie en plannen van een afspraak!

Tuutende oren..

Ik woon in een klein dorp maar de knallen waren groot..

Ik ben zelf geen knaller met oud en nieuw, nou ja, eentje dan: Veuve Cliquot, een heerlijke champagne. Om het oude jaar uit te zwaaien, onszelf even te belonen en vooral om het nieuwe jaar goed te beginnen.

De komende week ben ik bezig wat zaken op een rij te zetten, een paar websites aan te passen aan 2019 maar vooral om mijn nieuwe diensten scherp en duidelijk voor de prospects zichtbaar te maken. De kosten de baten en vooral het “eigen werk” want veranderen van je instelling moet je uiteindelijk zelf doen: Of je nu als mens of als ondernemer aan de slag gaat
Wat dat betreft heb ik de afgelopen jaren veel geleerd, zowel uit de praktijk als uit de boeken en van de schermen. De aanpak wordt nu steeds concreter, het moeilijkste is het vermarkten van mijzelf en mijn diensten. Ik werk liever voor een ander: Ik ben liever de wat stille persoon die dingen met draagvlak en haalbaarheid communiceert dan dat ik grote verhalen terug moet nemen. Te vaak zien gebeuren, soms met trieste gevolgen.

Kortom: In 2019 ga ik mijn skills op gebied van het samenbrengen van meerdere partijen gebruiken, hopelijk voor de complexe vraagstukken waarin we in leven. Transitie naar een meer duurzame en sociaal verantwoord ondernemen is geen kwestie van of maar van doen voor het te laat is
Je (persoonlijke) faillisement is niet duurzaam, winstgevend ondernemen is en blijft van belang.

You May Also Like

About the Author: JohnPeter

JohnPeter Elverding (1957) begeleidt ondernemers en ondernemingen op gebied van een duurzame toekomst, waarbij de winst een noodzaak is om duurzaam te kunnen groeien en waarbij kosten niet zozeer de laagste maar de voor iedereen beste kosten zijn.