Voorjaarsaanbieding: Geldig tot 15 april 2019: 50% korting op de eerste 8 uur advies.
Bel 0646 38 28 27 voor informatie en plannen van een afspraak!

Changes: House, office and servers

Lot going on: We’re in the middle of a move to Meedhuizen, so the next month I’ll be busy painting, carrying and working to get my new office up and running. My webhosting is now, after some 10 years of four different webhosts, reduced to one for business and one for experimenting. Next few days some of the domains may not direct you to the right pages. If so, please drop me a line! Thanks and cheers!

You May Also Like

About the Author: JohnPeter

JohnPeter Elverding (1957) begeleidt ondernemers en ondernemingen op gebied van een duurzame toekomst, waarbij de winst een noodzaak is om duurzaam te kunnen groeien en waarbij kosten niet zozeer de laagste maar de voor iedereen beste kosten zijn.