Voorjaarsaanbieding: Geldig tot 15 april 2019: 50% korting op de eerste 8 uur advies.
Bel 0646 38 28 27 voor informatie en plannen van een afspraak!

In an ever changing world..

Change is the only constant. Which is fine with me, as I like the un-predictability of life, of humans and last but not least, my self, or, as I use to call it: My inner adolescent. This site will be dedicated per mid 2018 to my personal love of architecture, nature and photography next to some design stints by Elverdesign.
Business-wise I’ll be focussing on marketing, sales and business administration. Just the way I am 🙂

You May Also Like

About the Author: JohnPeter

JohnPeter Elverding (1957) begeleidt ondernemers en ondernemingen op gebied van een duurzame toekomst, waarbij de winst een noodzaak is om duurzaam te kunnen groeien en waarbij kosten niet zozeer de laagste maar de voor iedereen beste kosten zijn.