Voorjaarsaanbieding: Geldig tot 15 april 2019: 50% korting op de eerste 8 uur advies.
Bel 0646 38 28 27 voor informatie en plannen van een afspraak!

Getting along

Things are speeding up now. My stint at Marketing Midden-Groningen presumably end this summer, which, after an involvement of some 5 years, will be some kind of strange.
Transfollow, or better PrintCMR, is starting to demand more time, more efforts and we hope that by the end of this year the numbers of TF-users in th BeNeLux will have reached the critical mass.Transfollow is now “certified” for use in transport from the Netherlands to Spain, which will make many transportcompanies happy as they can reduce the costs per shipment, quite normal in situations where paper is being replaced by digital information.

You May Also Like

About the Author: JohnPeter

JohnPeter Elverding (1957) begeleidt ondernemers en ondernemingen op gebied van een duurzame toekomst, waarbij de winst een noodzaak is om duurzaam te kunnen groeien en waarbij kosten niet zozeer de laagste maar de voor iedereen beste kosten zijn.