DoMiBo 30 juni met burgemeester Ben Visser. De laatste uitzending.

Link naar omroep Eemsdelta/gemist

De laatste uitzending in het “oude” format. Na de vakantieperiode wordt DoMiBo vermoedelijk uitgezonden in samenwerking met Omroep ‘t Hoge Land. In de zomerperiode proberen we enkele specials te maken.

Het gesprek met Burgemeester Ben Visser ging van de gelijkenissen tussen Urk en Eemsdelta, visserij, windmolens en meer. Over de mooie kanten, en soms de moeilijkere, kanten van het burgemeester zijn; over huis en haard maar ook over de mogelijkheden van de toekomst. Over zijn voorgenomen verhuizing naar Loppersum, het Strand in Delfzijl, muziekkeuze, kortom, een aangenaam gesprek!

Na de vakantie komt er een ander programma, vooral weer live, dat ook gaat worden uitgezonden via omroep Het Hoge Land. Daarvoor gaan we ook kijken naar een co-presentator, die met mij, naast mij en af en toe zonder mij dit toch wel bijzondere programma inhoudelijk en uitvoerend mee wil maken. Da’s beter voor de dynamiek, de kwaliteit én de strakkere planning die mogelijk is. Laat maar horen!

In de vakantie ga ik proberen om een paar specials te produceren: Over stikstof, waterstof, afvaluitdagingen en mobiliteit. Vragen over onderwerpen, tips over sprekers en inhoud: Het wordt zeer gewaardeerd!