Slowly.. Heel langzaam..

It’s a mess, een puinhoop! De painters have done their magic on the walls and ceiling, the floor has been strengthened and is rightnow being straighthened out and then set in a protective layer of special lacquer, adding another 40 years of life time to a wonderful wooden floor. We’re also updating the kitchen but that leades to all boxes with books and stuff, pieces of furniture and office equipment to be crammed in just a few rooms. And of course `. you’ll always need an item that’s not specified in a list but most likely to be found in the box buried under other boxes. Next week we can declutter and clean!

Nog even doorbijten, balen van dingen die niet op de lijsten staan en natuurlijk in de meest onbereikbare plaats of doos liggen. Gelukkig zijn de muren en plafond nu hersteld, de vloer is vorige maand aan de onderkant aangepakt en versterkt en nu wordt de bovenzijde klaargemaakt voor de volgende veertig jaar. Heftige klussen die een vakman wél kan en wij niet. Even slikken en dan over een dikke week inrichten en inwijden!